Vilken dag ☀️

17 februari, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ nu får Robin vänta på mig, det va inte dags ännu att lämna det här livet för mig. Det är helt galet det här igentligen, att leva så, tre månader i taget, det är som läkaren sa, lev här och nu för den är ju så aggressiv den sorten jag har så den kan likaväl börja växa i morgon. Jag är jätte glad och så oerhörd lättad för jag hade verkligen alla odds mot mig för sorgen efter Robin går inte att ta bort. 😢

Det här kortet är så fint ❤️❤️❤️

Så nu lever vi igen🥰 känner mig tom nu bara, helt slut, kände mig helt darrig hela dagen idag. Tror vi alla kände det ❤️

Stefan och jag hade en mysig stund i stan efteråt ❤️ först tog vi en fika efter den glada beskedet på sjukhuset sen åkte vi till Maxi och Stefan bjöd på lunch och så hämtade vi ringen jag fick av Stefan i födelsedags present. Och så fick jag en jätte fin ring till av honom. Min älskade Stefan ❤️ vad jag älskar honom

Den med hjärtat fick jag när jag fyllde år och den andra idag ❤️

Och blommar fick jag idag också när vi stannade i Husby för att handla innan vi åkte hem så kom en vän och lämnade blommor till oss vid bilen för hon va på väg hem till oss med dem.

Kram till er alla ❤️