Vilassar de Mar ☀️

Vilassar de Mar ☀️

5 oktober, 2022 12 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag utanför husbilen i solen  ☀️🌺

Jag skrev igår at vi va i Barcelona men det är vi inte, vi är några mil utanför Barcelona ☀️i Vilassar de mar.

Jag har väntat på att min läkare skulle ringa idag för jag har haft strul med Telia här nere inte bara jag, Stefan och Hampus med. Men nu fungerade det men jag har haft telefonen på ljudlöst och hon har ringt 6 gånger. Så jäkla klumpigt av mig. 😱 så nu får jag inte prata med henne idag heller.

Igår mådde jag lite bättre på kvällen så vi gick ner till stranden som inte är så långt bort och satte oss vid en bar en stund i solen ☀️ så underbart. Sen gick vi vidare in i samhället och åt på en jätte mysig och god restaurang. Det va inte vara jag som va trött igår så vi blev inte så sena, vi gick omkring lite och tittade innan vi gick hemåt till husbilen.  😊 det va så skönt att sitta ute och äta på kvällen och hundarna va med oss också. Balder tycker att det är jobbigare nu när han inte känner igen sig märker jag och inte känner igen dofterna.  De har hundar lösa här och det är jätte bra träning för lille Elton som tycker han är jätte stor 😊

Igår bestämde vi oss för att vi skulle åka in till Barcelona men jag tänkte efter och bestämde att jag inte kommer att orka det. Så nu sitter jag själv här och kommer att vara det hela dagen. Jag skulle jätte gärna vilja se Barcelona, jag tror det är en jätte fin stad, men  jag kommer inte att klara det, så en annan gång när jag är frisk. 😊Jag orkar ju inte gå långt alls så det va ett bra beslut, så nu har de åkt iväg själva. Jag tänkte att jag kan gå ner till stranden själv ett tag och lägga mig kanske om en stund. Det va en bra idé eftersom jag mådde dåligt under dagen igår. Och till stranden är det inte långt alls.

Kram till er alla ❤️