Vi har hämtat hem Millie nu

26 februari, 2021 15 Av Ingela Fohlin

Nu har vi hämtat hem Millie, ❤️ så nu får hon ligga hos Robin tills vi kan begrava henne på tomten.❤️

Sitter i Robins fotölj ❤️ med Balder och Elton ❤️ Stefan sover och Hampus åkte en kompis en stund.

Vi blev klara med pusslet ikväll 👍😊 jäklar vad det tog tid men det va rätt avslappnande tyckte jag ändå.

Vi ska inte göra speciellt i helgen. Bara vara hemma och ta det lugnt. Jag mår okej ändå, men saknaden är enorm efter Robin. Det är så fruktansvärt tomt utan Robin hos oss. Dagarna bara går och en del dagar går bättre än andra 😢❤️ jag vill bara ha honom här och bara ligga och krama honom och prata med honom Älskade Robin ❤️

Kram till er alla ❤️ nu går jag och lägger mig 😴 önskar er alla en trevlig helg och ta hand om er ❤️