Vet inte vad jag ska skriva

4 oktober, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Allting har gått så fort, från att han förra veckan va I skolan till att han ligger för operation i 12 timmar nu ungefär och har haft sådana smärtor så han går på morfin regelbundet. Vi känner oss helt tomma, Stefan och jag, vi är nu på rummet och bara väntar på att operationen ska bli klar, har knappt fattat allt som händer så fruktansvärt att se vår underbara son i såna smärtor där han bara skriker rakt ut är så hemskt…. Det va inget bra besked vi fick av kirurgläkaren om röntgen svaret….. Vilket ni säkert förstått nu. Jag vill inte skriva om det nu, orkar inte…. Önskar att vi bara vaknar upp ur en fruktansvärd mardröm. Robin är så otroligt stark, han ville inte veta svaret på röntgen sa han själv igår, jag vet att det är dåliga besked, mer vill jag inte veta sa han. Han ville bara veta om han blir förlamad eftersom han känner det i sitt högra ben… Läkaren tittade på honom och dröjde med svaret… Jag ska göra allt vad jag kan, de kan jag lova dig. Jag ska fixa det här sa Robin , vi ska fixa det här, vi tillsammans . Jag ska leva. ❤️❤️❤️ Vår älskade Robin ❤️