Vår kost och alternativ medicin

7 januari, 2020 4 Av Ingela Fohlin

Jag tänkte att jag kommer att lägga ut vad jag tar och vad Robin tar i en ny mapp som vi får lägga till eller rättare sagt Stefan 😉. Jag har ju skrivit i tidigare inlägg vad jag tar. Men för er nya följare tänkte jag lägga ut det så det är lättare att gå in ock kolla. Jag kommer också nu börja lägga ut ny forskning tänkte jag och Länkar till ny forskning.

Vi har prata fram och tillbaka hur vi ska göra med kosten. Det finns så mycket forskning fram och tillbaka. Vi har fram till några veckor tillbaka bara kört på ketogen kost och det har gått bra ändå, men inte för Robin. För han gick ner i vikt och det får han ju inte göra alls. Därför har vi nu ändrat lite i vår kost. Nu har vi lagt till frukt och rotfrukter och potatis. Det har gjort att Robin har gått upp I vikt igen. Så det känns bra ändå faktiskt. Vi äter inte vitt mjöl eller socker fortfarande. Vi kände att vi vad tvungna att göra något och det här känns bra. För vi tror fortfarande på att vitt mjöl och socker inte är bra för kroppen och absolut inte för vår kropp med cancer. Jag /vi tror också mycket på att hålla tarmen i form och att äta antiinflammatoriska kost.

Ja, då vet ni lite lite hur vi tänker. Jag läser en bok om antiinflammatorisk kost. Jag har den inte med mig just nu, men ska lägga ut en bild på den.

Kram till er alla ❤️