VĂ„r fina tupp 🐔

VĂ„r fina tupp 🐔

5 oktober, 2021 2 Av Ingela Fohlin

AlltsĂ„ vĂ„r tupp Ă€r sĂ„ söt 😊 han har kommit i mĂ„lbrottet och försöker att gala som en riktig tupp och det lĂ„ter sĂ„ roligt đŸ„° han Ă€r sĂ„ fin. De Ă€r vĂ€ldigt sĂ€llskapssjuka allihopa för om de hör att jag Ă€r vid köket kan de komma upp till altan och vill att jag ska komma ut till dem. De gĂ„r upp pĂ„ altan pĂ„ framsidan och sitter pĂ„ altan och vĂ€ntar pĂ„ att vi ska komma ut.

Idag pĂ„ morgonen har jag jag gjort ett yoga pass 😊 igĂ„r va jag ur och plockade svamp och lingon men va nog ute för mycket och för lĂ€nge för jag blev sĂ„ sjukt trött igen pĂ„ kvĂ€llen. Det Ă€r ett jĂ€kla svĂ„rt att veta hur mycket jag kan göra 😳.  Det Ă€r sĂ„ jĂ€kla jobbigt nĂ€r tröttheten kommer. Har försökt att göra en dagbok över nĂ€r det hĂ€nder. Men det  finns ingen koppling alls.

Kram till er alla ❀