Vår fina tupp 🐔

Vår fina tupp 🐔

5 oktober, 2021 2 Av Ingela Fohlin

Alltså vår tupp är så söt 😊 han har kommit i målbrottet och försöker att gala som en riktig tupp och det låter så roligt 🥰 han är så fin. De är väldigt sällskapssjuka allihopa för om de hör att jag är vid köket kan de komma upp till altan och vill att jag ska komma ut till dem. De går upp på altan på framsidan och sitter på altan och väntar på att vi ska komma ut.

Idag på morgonen har jag jag gjort ett yoga pass 😊 igår va jag ur och plockade svamp och lingon men va nog ute för mycket och för länge för jag blev så sjukt trött igen på kvällen. Det är ett jäkla svårt att veta hur mycket jag kan göra 😳.  Det är så jäkla jobbigt när tröttheten kommer. Har försökt att göra en dagbok över när det händer. Men det  finns ingen koppling alls.

Kram till er alla ❤️