Väntar på röntgen och varit dålig

10 september, 2019 0 Av Ingela Fohlin

I morgon har det gått två veckor sen jag gjorde röntgen, de sa 10 till 14 dagar…. Jag har inte ens får en kallelse så jag lär ju inte få något besked i morgon. De förstår inte vilken tortyr det är att vänta, nu tycker jag att det är hemskt och jag har sagt det hur många gånger som helst, men de förstår inte alls… Så jävla jobbigt rent ut sagt. Men jag mår inte så bra fysiskt heller nu så det gör det ju inte bättre precis och så ska Robin in på röntgen på torsdag, det gör ju saken bättre precis .

I helgen va vi på Isaberg Mountain Resort Stefan, jag Robin och en kompis till honom. På eftermiddagen på lördagen efter att jag cyklat i det härliga vädret skulle jag bara gå in och vila en stund för att sedan köra en träningsbana tillsammans med Robin och hans vän, då börjar jag plötsligt frysa när jag låg i soffan. Jag tog på mig en fleece tröja, det räckte inte tog en tjock filt och en till och en till, jag började skaka, så mycket frös jag. Jag sa åt Stefan att sätta på värmen på golvet så jag kunde lägga mig där vid fläktarna i värmen , det hjälpte inte utan jag började skaka ännu mer och till slut började jag att hyperventilera, vet inte varför och jag fick inte stopp på det heller, hemskt va det. Stefan försökte få mig att andas lugnt vilket inte fick så bra och Stackars Robin och hans vän fick se mig ligga på golvet och bara skaka och hyperventilera. Tillslut ringde Stefan 112 och en ambulans kom, efter en timme ungefär blev min andning normal. Ambulanspersonalen tog beslut att jag behövde åka till Värnamos sjukhus för att ta prover för jag har över 39 I feber. Jag hade så ont i kroppen. Väl på sjukhuset tog de provet, men hittade inget konstigt mer än att jag hade hög feber, de visste inte vad det berodde på utan jag skulle vila och ta det lungt, mycket lungt ett tag tills febern lagts sig, annars skulle jag komma tillbaka. Vi åkte sedan tillbaka till Isaberg bestämde vi, det va bara fyra mil så det kändes bättre, vi kom tillbaka vid 23,30 ungefär. Jag somnade som en stock ovaggad. Söndagen mådde jag sådär, hade feber och ont ikroppen och har det fortfarande, har inte lika ont i kroppen, men ont i huvudet, så jag blir hemma ett par dagar till tror jag. Jag har haft en jäkla huvudvärk i en tid tillbaka nu. Jobbigt, för det är ju de symtomen jag har när jag fått tillbaka cancern…. Hoppas nu att det är jobbet som har gjort att jag har huvudvärk för det är varit rätt stressigt på jobbet. Vi får hoppas på det iallafall. I morgon ringer till onkologen, jag kommer ju inte få en tid den här veckan eftersom jag inte har fått något brev ännu om en tid. De lämnar inte besked på telefon säger de ju.. Kram till er och tack för att ni finns i mitt liv ❤️❤️❤️