Valborgsmässoafton idag ☀️

30 april, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Nu är det lördag och jag skrev till er i måndags.  Jag har mått bättre faktiskt tycker jag ändå. 🙏I tisdags va jag dålig men jag har inte varit så där dålig resten av veckan så det känns skönt. Jag har bara varit hemma hela veckan förut igår då jag va inne och fixade mina naglar 😊

 

Vi har haft påhälsning av viltsvin på tomten för några nätter sedan.  De har bara bökat upp lite grann, så det gör inget.

Marita va här hos mig i onsdags, det va så mysigt.❤️
Vi tapetserade i Robins rum, en vägg så det gick bra. Det är lite roligt och vi tog det väldigt lugnt. Jag hade förberett innan.

den låg vi i soffan och slappade ❤️ I helgen ska Stefan och jag försöka göra ordning i Robins rum.

Igår flyttade våra kycklingar 🐥

Jag hade lite mys ute i solen igår med ankorna ☀️

De vill vara med mig när jag är ute 😊🥰

Kram till er alla ❤️