Två dagar till Julafton 🤶

Två dagar till Julafton 🤶

22 december, 2021 15 Av Ingela Fohlin

Nu ligger jag i soffan själv ☃️ Stefan åkte in till stan, han tog semester nu resten av veckan och nästa så det är skönt att ha honom hemma.
Hampus är också inne i stan. Han jobbar i morgon sista dagen sen är han ledig nästa vecka. Jag va och hälsade på i skolan igår och fick en julklapp ❤️ och önskade alla en God  Jul.

Jag mår rätt bra ändå. Jag har inte tagit ut mig för mycket. Så det har fungerat bra. Jag har bestämt tillsammans med läkaren att jag ska börja eller försöka iallfall börja jobba 25% från och med 17 jan. Eleverna börjar den 7 jan men tänkte att jag börjar lite lungt och åker och hälsar på första veckan. Det kommer att bli 2 timmar om dagen. Jag hoppas att det kommer att gå bra nu. Ni får hålla tummarna för mig 🥰 sen ökar jag på när det fungerar och jag kommer att tänka mig för också. För jag måste orka göra något när jag kommer hem också. Det måste ju gå att ta hand om hemmet lite ändå och orka gå och få lite motion.

På julafton kommer mamma bara och det bli lungt. Vi kanske får besök av Hampus Kompis så det hoppas vi på. ❤️ På juldagen åker vi till Stefans syskon och äter tillsammans.

Kram till er alla ❤️