Trött hela dagen idag

Trött hela dagen idag

5 oktober, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Bilden är på Balder och hans lillebror Elton ❤️

Idag har jag varit jätte trött hela dagen och nu har jag skrivit ner från i torsdags vad jag har gjort som jag skrev tidigare att jag skulle göra. Jag har skrivit ner vad jag har gjort och när jag blivit sådär trött och hyperventilerat. Fört lite dagbok och tänkte att jag gör det ett tag framöver. Idag har jag känt mig lite låg för att det är så tråkigt att inte orka något. Tog fram ett pussel på 1000 bitar som har legat sen i våras igår, men det gick inte att koncentrera sig på det och inte idag heller. Så nu la jag undan det igen ett tag och provar längre fram 👍

I morse gjorde jag ett litet yoga pass sen har jag legat hela dan i soffan för jag varit så trött inte sådär extremt men ändå så att jag inte orkat gjort något. På eftermiddagen gick jag bara ut i växthuset en timme sen hela kvällen blev jag sådär extremt trött så jag nästan började hyperventilera igen. Det har nog inte att göra med vad jag gör iallfall verkar det som, det bara kommer när som helst … Eftersom jag legat hela dagen och igår va jag bara ute i skogen och plockade lingon och svamp.

Tänkte att jag ska boosta kroppen med massor av nyttigheter och grönsaks juicer nu och se om det hjälper lite.

Så är det med det nu ska jag spela lite på telefonen innan läggdags 😊

God natt och kram till er alla ❤️