Torsdag och vi är i Karlskoga ☀️

Torsdag och vi är i Karlskoga ☀️

8 juli, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Vi har det bra 😊☀️ solen skiner och det är jätte härligt här. Det är bara Stefan som är skadad ännu och kan inte följa med på några promenader eller cykla med mig som det va tänkt.  Han har ont fortfarnade och foten svullnar på eftermiddagen /kvällen. Det blir bättre, men han kan inte anstränga sig mycket och kan knappt gå korta sträckor och inte bära något. Så jag får serva honom 😊🥰 men han är vid gott mod  ändå.  Hampus är med oss också ❤️ jag har varit ute i skogen och cyklat med Robins cykel och det va jätte härligt i skogen. Så fina sträckor / leder att följa längs med vattnet. Jag ska visa er,😊 jag har tagit jätte fina kort, I morgon ska vi möta upp Marita och Uffe med deras husbil ❤️
Idag har vi ätit den största räkmacka jag någonsin har sett, vi delade Stefan och jag. Jag ska visar ett kort på den. Det va så gott, jag åt bara räkor för det va hur mycket som helst.

Kram till er alla ❤️