“Vilsna själars vandring”

11 februari, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ jag försöker att inte tänka på röntgen men det är ju omöjligt att inte göra det 🙄 den jäkla ovissheten är så jobbig. Ska jag dö snart eller hur lång till har jag kvar. Det går inte att säga som en del säger. ” Vi kan alla dö snart, vi vet inte vad som kan hända ” nej, men de har inte cancer heller i kroppen och har en dödsdom. Det är långt ifrån samma sak. Det går inte att jämföra överhuvudtaget. Det är lite provoserande faktiskt. Innan jag fick cancer så hade jag ingen dödsångest precis… Det är ju absolut inte samma sak… Absolut inte..

Jag vet inte vad jag känner i kroppen, nu litar jag inte på vad jag känner riktigt. För det mesta så känns det som det är lugnt men så samtidigt så vet jag inte, har haft lite ont i lymfkörtlarna under armarna ibland ock i magen, men så går det bort ibland. Jag har inte haft så ont någonstans som jag har haft förut men så finns ju tankarna att stress triggar igång den jävla cancern och sorg är ju som stress för kroppen och det kan jag inte göra så mycket åt direkt just nu. Jag försöker verkligen att ta en dag i taget ❤️ det är bara vänta och se.

“Live as long as you can ” jag försöker verkligen Robin ❤️

Ikväll tog vi ett glas vin innan maten och hade det mysigt

Ikväll skrev en vän till Robin till mig och jag blir så glad ❤️ han ville bara säga att han finns för oss, alltid, så fint ❤️ ett hjärta av guld har han ❤️

Igår kväll skrev en vän till mig och visade en text ur en bok som en gammal vän har skrivit eller rättare sagt två böcker har hon skrivit och gett ut och jag bland annat finns med i den. Så himla fint det va av henne ❤️🥰 så rörd jag blev

Boken heter Vilsna själars vandring ❤️

Jag fanns visst med på flera ställen i boken Annelie som har skrivit boken skrev till mig och berättade att hon skulle skriva boken, hon har skrivit två 👍 Boken, böckerna handlar om hennes liv och vår tid när vi va unga i Hageby, så roligt och så glad jag blir av det fina hon skrev om mig. Hon skrev och frågade om hon fick skriva mitt riktiga namn i hennes bok för hon skulle skriva om mig bland annat 😊

Jag måste köpa dem båda läsa dem 🥰❤️Det ska bli jätte intressant.

Kram till er alla ❤️