Torsdag och röntgen

16 april, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Nu är han sövd ❤️ alltid lika jobbigt tycker jag när han ska sövas. Det har gått bra, han fick cellgifterna innan och alla prover är tagna så nu sitter jag på rummet och skriver till er. Det skulle ta cirka 1-2 timmar innan han kommer upp ungefär. Det blir mycket prat om corona, han är så nervös för att vi ska bli smittade och att han ska få det. Det nu efter att Adam Alsing dog i det igår också . Han hörde det och har sett honom på tv så därför vet han vem det är och då blir lite jobbigare.

Igår tog vi en liten cykeltur Robin och jag,👍😊 han orkade lite mer än han gjort innan. Det kändes jätte bra och han tyckte att det kändes bra själv.Men har hade svårt att ta sig upp på cykeln nu. Det går inte utan stöd av något. Igår höll han sig i med hjälp av EPAN för att ta sig upp på cykel och satte sig på sadeln medan han höll sig i EPAN, sen knuffade han iväg sig när han satt på cykeln. Det går bra när han väl är uppe på cykeln och det är tur det för han älskar ju att cykla.
I morgon ska vi åka in till Edins bil för att lämna in Robins EPA. Handbromsen är kvar att ordna. Sen är den klar för besiktning 👍

Mina plantor växer för fullt. Jätte roligt
Tog ett kort igår 😊

Kram till er alla ❤️