Torsdag och näst sista dagen på den veckan.

20 augusti, 2020 7 Av Ingela Fohlin

Så skönt, en dag kvar, då har vi gjort den här veckan. Det är en bättre dag idag. Har släppt det mesta från igår. Ibland möter man på såna jäkla idioter rent ut sagt. Men lite av det är nog avklarat och lugnt nu. Robin är så stark och så vuxen i sitt sätt att hantera saker. Han blev så sårad igår av bland annat en vuxen men redde ut det så bra ❤️Jag blir så stolt över honom. Han va mer vuxen än en del andra vuxna man möter.

Det gick bra i Linköping idag, han fick både intravenöst och intraventrikulärt och det gick bra. Nu är han trött, det märks att det tar på honom. Idag sov han till 11 och vad jätte trött när jag väckte honom och så sov han i bilen både dit och hem. Det tog prover idag också men vi skulle få provsvaren i morgon när vi kommer. Om det va så att proverna va för låga skulle de förstårs ringa så vi kunde ändra dosen. Så det va nog okej verkar det som eftersom de inte ringt.

Kram till er alla ❤️

Nu halvligger jag i Robins fotölj och skriver till er och Robin ligger i sängen och tittar på Youtube. Nu är vi tillbaka till vardagen igen 😊 lite mysigt att ligga i hans fotölj och ligga och småprata mellan spel och Youtube ❤️ Stefan sover, han ska upp i natt och tre timmar 🙄 kanske är vaken när han går upp 😊 det är jag ibland ju när han går upp så tidigt på natten.