Torsdag och behandlingsdag för Robin

23 januari, 2020 7 Av Ingela Fohlin

Idag mår jag bättre, är bara så himla trött. Jag va med Robin till linköping idag för behandling både I huvudet och intravenöst, han får ju den varannan torsdag. Det har gått bra och han ville också att vi skulle gå bort till fysioterapeuten och boka in lite tränings tider. Han vill bygga upp kroppen så han orkar mer sa han 👍❤️ och så skulle han väga sig och ta längd och sitt -längd och till sist blod prover. När vi va klara åkte vi som vanligt till Maxi och käkade och hade en mysig stund tillsammans innan vi hämtade upp Hampus som följde med oss hem.

Igår fick vi besök av min älskade syster och Uffe❤️ alltid så mysigt när de kommer. Gissa vad vi åt 😊 tacos. Jag mådde lite bättre på dan när jag väl hoppat in i duschen åkt iväg . Jag åkte in till stan till lunch och åt på östgöta kök tillsammans med mina underbara arbetskamrater, vi hade en EHT dag, så det va alla från vårt elevhälsoteam på skolan, jag va med från lunch och framåt. Jag orkade inte att åka in till morgonen. Men det kändes bättre när jag kom in till dem❤️.

Den va det mysigt också när Marita och Uffe kom till kvällen❤️. Jag va bara så himla trött hela dan. Nu ligger jag inne hos Robin och kollar när han och Hampus kör bilspel på sina xbox. Stefan sover, han ska upp två inatt 😱 fyy, jag skulle inte vilja byta med honom. Jag ska gå och lägga mig snart. Jag ska jobba i morgon. Hoppas jag känner mig piggare i morgon.

Tog en sån fin bild på Marita och Uffes lilla älskling Elton ❤️

Kram till er alla ❤️ ❤️