Torsdag och behandling

3 september, 2020 4 Av Ingela Fohlin

Idag åkte jag och hämtade Robin på skolan så åkte vi direkt till Linköping för behandling idag va det dags igen för Avastin också som han får intravenöst. Vi pratade om Robins mående också eftersom han blir nästan som febrig på kvällen och ont i kroppen. De tänkte lite som oss att det är kan vara för att han börjat skolan nu och det tar på kroppen. Sen pratade vi om att han inte klarar av att sitta så länge på stolen, bara en kort stund sen får han ont och jag trodde först att det va att stolarna för är för hårda. Men så va de inte, jag pratade med hans mentor också om det. Robin menade att han får ont också när hem böjer sig fram för att skriva eller räkna det är då det gör mest ont i ryggen. Robins läkare sa att de kanske skulle prata om att kanske dra ner på cellgifterna för att det viktigaste är att han mår bra. 😢 det vill man inte höra…. ❤️ Det blir så jobbigt att bli påmind om hur läget är… Och när Robin själv också säger att han får så ont i ryggen och då är det ju inte länge han sitter. Varför kan inte cancern bara försvinna.😢
Det kom en läkare också från genetiken och berättade att Robin har en defekt på en av kromosomerna och det är ju det jag också har som han då ärvt av mig kom vi fram till. Den defekta kromosomen har förmodligen gjort så Robin fått cancern likaså jag. Men det är inte en tydlig feffekt gen som visar att den ger cancern sa hon ändå. Det finns inte tillräckligt många ännu i världen som har den defekta genen som vi har berättade hon. De ser bara att den är defekt. Vi blev inte mycket klokare bara att vi vet att han ärvt den defekta genen av mig. Om några år vet de mer hoppas de. Då kan de tydligare ser vad för skada den kan göra.

I morgon får Robin va hemma skönt för honom. Jag ska jobba men stefan kommer hem tidigt för han börjar 03,45 i morgon bitti.

Kram till er Alla ❤️