Torsdag Den 2/4 på Ronald McDonald

2 april, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Idag fick Robin gå upp tidigt. 7,30 för de behövde ta morgon prover sa de igår. Robin kom upp utan problem. Stefan brukar alltid ringa och väcka mig för han är alltid uppe med tuppen, eller rättare sagt innan 😊.
Det blev många prover idag 12 stycken behövdes det plus urinprov också och så fick han behandling intravenöst idag med. Men det har gått bra.

På eftermiddagen ramlade han inne på toaletten. Då blev vi rädda både han och jag. Han fick jätte ont i ryggen, han ramlade ut ur badrummet och jag trodde först att vi skulle få ringa efter ambulans. Men det gick väl som tur va. Stackarn, han är så ostadig ❤️ Det känns inte bra ar han är så ostadig Vilken jäkla tur att det inte blev värre när han slog i ryggen också.
Han har inte orkat vara ute och gått något idag. Men han gick en liten bit inne på sjukhuset och han bar upp kicken uppför trapporna för att få lite träning ändå. Idag orkade han inte heller ha någon skola efter behandlingen på sjukhus skolan med Andreas heller eftersom behandlingen va så tidigt idag så vi tar det i morgon istället sa vi. Han är på bra humör och vi har myst här och spelat lite. I Morgon är det dags att åka hem och en vecka till har gått här.

Jag har en klump i magen nu på kvällen när jag ligger här i sängen. Robin sover och klockan är 0,50, inatt kommer det nog inte att bli så lätt att sova. Jäkla nätter ibland. Jag får ligga och spela eller se på någon serie kanske.


Kram till er ❤️