Torsdag den 1 september ☀️

1 september, 2022 18 Av Ingela Fohlin

Nu är det en vecka sedan jag skrev till er. Jag har inte mått bra alls och det har tagit hårt psykiskt känner jag. Har inte ärligt orkat att skriva något. Jag har inte ens kunnat se på polis serien för att det blir för mycket intryck även om jag tar bort ljudet. Nu har jag hittat en mer doktor på landet serie där det inte händer mycket. Alla ljud och snabba rörelser blir för mycket för huvudet. Det blev ett långt bakslag och jag har inte gjort mycket alls nu. Den här veckan har jag bara varit hemma. Jag har till och med sagt ifrån om att träffa mamma och Marita. Kände att jag bara behövde vara själv och försöka att må bättre och bara va. Tråkigt,  men behövde det. Det börjar att bli bättre nu ändå. Har verkligen tagit det jätte lungt. Suttit ute med våra ankor, hönor, tupp och hundarna såklart.❤️ skönt med solen ☀️Och värmen. Nu sitter jag ute och har Jag vår tupp och hönor som sällskap 🥰

Marita mår okej ändå. Hennes behandling blwv inställd den här veckan. Hennes sista men hennes värden va för dåliga så hon måste vänta tills nästa vecka.

Kram till er alla ❤️