Torsdag 28 maj

28 maj, 2020 13 Av Ingela Fohlin

Det är nästan en vecka sedan jag skrev. Jag har bara inte orkat. Jag, vi har väl mått sådär. Men nu känns det bättre. Jag har haft terapi genom att vi nu har ett växthus.👍☀️ så bra det blivit också.

Känns jätte bra att vi nu kan så våra egna grönsaker till juicerna vi gör varje dag. Inget besprutade och vi sparar pengar också och så är det terapi för mig 👍☀️ det har blivit så himla fint. Stefan har kämpat och byggt med hjälp av våra vänner Tommy och Monica som va här i helgen och hjälpte oss.❤️
Robin mår bättre nu efter att han fick fylla på med trombosyster. Han mår bättre psykiskt också. Det betyder mycket när hans EPA är fixad också. När han kan ta sig hemifrån. Han kan ju inte cykla längre. Han kan fortfarande inte ta cellgifterna intraventrikulärt ( i huvudet). Den cellgift som han får intravenöst (i armen) varannan vecka fortsätter han med. De han tar hemma har han också hållt uppe med nästan hela den här tre veckors perioden. Han ryggmärg orkar inte mer. Så det känns sådär. Men det är klart, hans kropp kan ju inte klara hur mycket som helst. Vi va igår i Linköping och hans läkare sa att han tycker att han ser en stor skillnad på hans balans. Så nu får vi hoppas att de ändå ser bättre ut på röntgen som kommer att bli snart. Det blev en lång dag igår på sjukhuset för vi va på flera ställen. Han fick med sig en TENS apparat som han ska testa för hans smärtor som han fortfarande har i ryggen när han ska lägga sig. Vi får se nu ikväll när vi sätter på den vad han tycker.

Kram till er ❤️