Torsdag

12 december, 2019 13 Av Ingela Fohlin

Ligger i soffan på Ronald McDonald och tittar ut på vädret, det är så grått ute, snöblandat, inget vidare väder. Det blev ingen bio i tisdags inte för att han inte orkade, för det har han gjort men han ville se en svensk film eller iallafall med svenskt tal, men det fanns det inte så det blev in mysig kväll på Ronald McDonald istället med Maria ❤️ så vi käkade och hade det mysigt.

I går hade jag en deppdag😢 det va en allmänt jobbig dag bara. Allt kändes så hopplöst, hur ska vi orka med allt… Börjar man tänka och gråta och tänka på hur allt är och vad Robin får gå igenom, hur hemskt det är för honom och hur Stefan och jag ska orka, så fruktansvärt allt som händer. Livet är hemskt för oss men det är ju bara att fortsätta för vi har ju inget val, det är bara så tufft ibland.

Vi gick upp på morgonen till Pnut med en gång sedan till dagvården för cellgifterna, men Robin va så trött och han va så trött igår, det påverkar mig så mycket att se honom så svag. Han säger själv att han tycker det är så jobbigt också för han känner sig så sjuk när han är så, det är ju inte så konstigt heller, det är en tuff vecka för honom med all cellgift behandling varje dag den här veckan. Vi skippade träningen för det gick inte att hålla honom vaken efter behandlingen så vi gick tillbaka till Ronald så han fick sova ett par timmar. Stefan är och jobbar och kommer tillbaka idag så det är skönt. Maria kom till oss igår igen på eftermiddagen ❤️ och höll oss sällskap. Han va på hörselkontroll igår också. Synkontrollen struntade vi i I tisdags för vi fat ock väntade över en timme sen gick vi. Det är så knäppt i linköping på ögon för de har jourverksamhet samtidigt vilket gör att om man har fått en tid som vi fick klockan 13,00 så kan man ändå få sitta ett par timmar och vänta. Vi hade ju en ny tid till pnut klockan 14,00 så vi gick.Vi får göra den i Norrköping istället. Det satt ett pensionärspar bredvid oss som hade väntat två timmar och de hade beställt färdtjänst, som de missade, vi tyckte så synd om dem.

Idag känns det mycket bättre. Jag måste få deppa ihop ibland och idag va igentligen min deppdag, men jag tog den igår stället. Vi bokade om behandlingen igår till klockan 13,00 så Robin får sova till han vaknar idag istället och så hoppar vi sjukgymnasten nu klockan 11,00, det kan vi ta i eftermiddag och pnut också. Robin blir piggare på kvällen så då har han kunnat spela lite, vi tog med Xbox och tv, så han kan vara på rummet och spela.👍 vi har ett rum på tredje våningen, väldigt skönt för det är bara fyra rum här uppe, så det blir lite lugnare. Så när vi har är tog gjort mat har vi nästan varit ensamma. Nu är klockan 11,00 och jag har ringt och bokat in sjukgymnasten. Ska se om jag kan få liv i honom nu för lite frukost.❤️❤️