Onsdag 19 februari

19 februari, 2020 6 Av Ingela Fohlin

Robin har haft en kompis som har sovit över hos honom. Är så glad för hans skull ❤️ att han orkar och att har vänner kvar. Han har mått bra och i morgon åker Robin och jag till Linköping. Jag har precis gjort i ordning medicinerna för kvällen och lite till i morgon.

Jag har jobbat idag och det har känts bra. Har bara ingen motivation till att träna. Jag har verkligen inte det.. Vet ju att det är skönt när man väl kommit igång😊 vi fick frågeformulär nu om vårt barns livskvalité efter första omgången när han fick hjärntumören. Känns sådär att fylla i den nu.

Tre stycken också. Det är väl bara att göra dem.

Idag kom det nya saker till Robins EPA 👍 han är så nöjd.

Vi gjorde också ansökan till gymnasiet till hösten. Det skulle vara gjort senast den 15 Februari och vi gjorde det på kvällen den 15 🙃typiskt mig. Haga gymnasiet sökte vi. Det individuella programmet med ast rutinen. Vi va på besök där och ska på besök på Bråvvalla i slutet på februari. Där har de mer yrkesprogram vad jag förstår. Tror ändå att Haga blir bra. Där var det väldigt lugnt. En egen ingång och med gå elever i klasserna och mer personal. Det kommer att bli en stor omställning för honom. Nu har han personal runt omkring honom hela tiden och med bara cirka 10 elever har det varit på skolan. Och på landet och en underbar miljö vid vattnet . Nu har vi sökt ändå och vi får se vad som händer. Han kommer ju att gå på cellgifter nästa termin också så det kommer ju bara bli någon dag några timmar. Men bra för honom ändå. Börja på något nytt och ha något att se fram emot. Hoppas det iallafall 😊

Kram till er alla ❤️