Torsdag 17 November

17 november, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Igår och idag har jag bara varit hemma, jag känner fortfarande att det känns  bättre 🙏

Idag har jag till och med bakat saffransbullar, (skulle det bli)😊 de blev okej, det bästa va att jag kunde läsa och följa receptet (nästan iallafall) det blev bara lite mer än vad som stod på receptet, det skulle bli 6-8 stycken  😊  det bästa va också att  jag orkade genomföra det utan att behöva lägga mig 😊 Jag bakade på mandelmjöl och kokosmjöl, de blev lite som saffrans muffins.

I morgon ska jag till fysioterapeuten på postcovid mottagningen. Det ser jag fram emot så jag hoppas att det blir bra och framför allt att jag får hjälp med hur jag ska göra.

På lördag ska vi gå och se Henrik  Fexeus på Louis De Geer, Flygeln. Jag är lite nervös för det. Jag är inte där ännu känner jag. När vi beställde och köpte biljetterna i våras så trodde jag /vi att jag skulle kommit längre i mitt mående. Jag tar med mig mina silikon öronproppar och blir det alldeles för mycket får jag gå ut. Jag är bara lite rädd för att jag får ett kraftigt bakslag efteråt. Vi får hoppas att det inte blir så nu bara. Jag tänker att jag ligger hela dagen så får vi hoppas på att det går bra.

Marita mår okej ändå. Hennes värden är bra nu fick hon besked om så nu ska hon börja med den förebyggande medicinen. Sen är ju alla Biverkningarna kvar och det kommer att vara så en lång tid som jag vet av egen erfarenhet. Hon är stark min syster yster ❤️

 

Kram till er alla ❤️