Torsdag ☀️

Torsdag ☀️

3 mars, 2022 11 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag ute i solen men en latte ☀️☀️ så underbart väder det är. Jag fick ta av mig tröjan så nu sitter jag bara i ett linne.😊 så skönt. Jag har mått rätt bra ändå de här dagarna. Jag har tänkt mig för och tagit det lungt och inte åkt iväg till jobbet heller. Igår åkte jag bara in och hjälpte Hampus lite på eftermiddagen och då fick jag stanna på Arkösunds vägen och vila ett tag när jag åkte hem, men det va för att det hade hänt en olycka på Söderleden så då tog det nästan i timme inne i stan. Men jag har ändå inte varit så där influensa dålig. Nu ska jag se till så att jag blir frisk någon gång. Det känns lite mer hoppfullt nu den här veckan ändå. Och så är det ju sol och varmt ute och det hjälper ju otroligt mycket.

Det är tomt efter Hampus men samtidigt känns det så bra.❤️

Ankorna och kycklingarna mår bra. Det har inte kommit några mer så nu är det 4 kycklingar och 2 ankor. Kycklingarna är redan sålda så det känns bra. Men de är inte redo att flytta ännu.🐥 De är så himla söta.❤️

Kram till er alla ❤️