Torsdag ☀️

25 augusti, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Idag kom Marita och mamma ut till mig ❤️
Igår eller kanske i förgår va jag på skolan och hälsade på. Kommer faktiskt inte ihåg om det va igår eller i förgår 🙃 Det va roligt att träffa flera ändå och att få se lokalerna. Men det gick sådär,jag blev väldigt snabbt trött och skulle kanske inte ha åkt iväg hemifrån men nu gjorde jag det och blev dålig rätt fort. Det blev så jag hyperventilerade där på jobbet. Jag kunde som tur va lägga mig på golvet där vi va och som tur va va vi bara jag och två till. Så det gick bra ändå, men jag blir ju bara så trött efteråt. Jag trodde att jag skulle klara det ändå för jag va inte länge alla innan.

Sen har jag legat i soffan sen dess och idag va ingen bra dag alls heller. Har inte orkat vara ute någonting.
Jo, jag har kollat till så kycklingarna lever 🐥 de är så söta 😊 och tuppen har skrikit på mig och velat att jag skulle komma ut till honom.
Igår va de inne i hallen, tuppen först, de skulle in och hämta Stefan som satt i soffan. Han är så sällskaps sjuk vår snygga tupp🥰


Våra sista tuppar, det två vi hade kvar flyttade igår.

Kram till er alla ❤️