Torrevieja ☀️

Torrevieja ☀️

16 oktober, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Nu har vi lämnat Lo Monte och är i Torrevieja bara någon mil från Lo Monte camping och resort. Här ligger vi precis vid stranden ☀️ det va bara att ta ut solstolen från bilen och gå några steg ner till stranden. Titta på bilden så ser ni husbils dörren på vänster sida och Hampus såklart 😊

Nu har Stefan och jag badat för första gången. Det är det nog ingen som skulle tro att vi skulle hoppa  i 😂 Så underbart varmt och skönt och det va rätt stora fiskar runt omkring oss i vattnet 😊☀️

Vilken underbar stad det verkar vara. Det bara kändes så bra när vi kom hit ☀️🌺❤️

Så härligt 🥰 jag mår bra ännu tycker jag. Jag tycker som jag skrev igår att jag mår bättre ändå. Men om jag frågar Stefan så är han lite tveksam till det. Han märker på mig när jag blir trött och inte orkar och visst är det så. Men jag tycker att jag orkar vara uppe mer än hemma nu men jag blir ju jätte trött av mycket intryck. Jag klarar av att gå 1-2 km sakta och med vilopauser emellan över en dag iallfall. Det är jätte bra ändå tycker jag. Bara jag tänkte mig för också och inte får för mycket intryck så går det bra 🥰

Nu ligger Stefan och jag i husbilen och vilar lite. Hampus tog en kick och åkte runt lite. Vi stannar nog här för natten.☀️ vi hade tänkt att vi skulle åka till La Marina som ligger någon mil bort och stanna några dagar men så va det ju så fint här 😊☀️underbart 🌺