Torpön

3 juli, 2020 5 Av Ingela Fohlin

Vi fick en jätte härlig kväll igår tillslut 😊👌 Eftermiddag va jobbig det kanske ni märkte när jag skrev. Det va jobbigt efter samtalet med läkaren, så vi blev lite urlakade. Robin va låg och mådde sådär och då blir det jobbigt. Men sen på senkvällen så blev det jätte trevligt och vi hade det mysigt i deras service hus som vi lånade och dukade upp i och tände ljus. Stefans jobbarkompis med man kom in senare och vi spelade ett väldigt roligt och enkelt spel som ska kunde spela allihopa så vi skrattade mycket. Vi är här med Stefans storasyster med familj Yvonne och lillebror Pär med familj.

Två tärningar och en mugg behövs bara f
för att få oss skratta 😊 man ska få sin kamrat som sitter bredvid att tro på det man säger 😊

Nu ligger Robin och jag i husbilen och slappar lite. De andra är och klättrar i höghöjds banan som de har här. Yvonne och jag tog en lång promenad förut, jätte härligt 👍😊. Nu ligger vi här och hoppas att det regnoväder vi ser från fönstret försvinner bort från oss. ☀️

Robins läkare ringde förut så nu om proverna är bra på måndag när vi åker in till Linköping så ska han börja med de cellgifterna som han får intrantrikulärt (i huvudet) så måndag och torsdag nästa vecka. Vi börjar så så får vi se i allafall.
Kram till er ❤️