Tisdag och mår lite bättre

6 april, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Det är knappt så jag törs säga att jag mår lite bättre. Men det känns som det ändå, men det känns långt ifrån att gå och jobba. Jag blir trött av att bara gå från soffan till köket 😱. Benen bär mig inte riktigt och det gör ont överallt. Febern går upp och ner hela tiden. Andningen är okej men ansträngd om vartannat. Igår kväll va det tufft igen att andas när jag skulle sova men efter en stund blev det lättare igen.

Hampus mår fortfarande bra som tur är och Stefan mår okej, han är täppt fortfarande och känner sig risig men han tar hand om mig och nu damsugar han 🥰👍. Han blev trött på allt hår på golvet efter våra små djur sa han 😊

Eltons sår har blivit lite bättre, men han behöver ha tratt fortfarande. Jag satte på den lite fel förut 😊😂 såg inte det först men sen när jag tittade ut i hallen och undrade varför han inte kom så förstod jag vad jag gjort 😂

Han satt helt förskräckt i sin korg och undrade vad matte gjort. 😂

Nej, nu orkar jag inte mer.. Jag mår så illa hela tiden också. Så ta hand om er ❤️