Tisdag och jobb för mig

11 augusti, 2020 2 Av Ingela Fohlin

Idag har jag jobbat och det kändes jätte bra så roligt att vara tillbaka. 🥰 helt slut i huvudet blev jag efter alla möten idag och inbokningar. 😊

Glömde ju att skriva att vi va hos Yvonne igår på hennes salong Hårslingan och blev klippta både Robin och jag och alltid lika fina blir vi 😊❤️ tack Yvonne ❤️

När jag kom hem idag efter jobbet åkte Hampus och jag och hämtade ved. Men det bodde tre huggormar som inte ville bli störda av oss. Hampus bytte vedhögg med en gång 😊 men det bodde en familj där också 😊 men jag är inte ormrädd, men de ville inte flytta på sig utan blev mer arg på mig för att jag störde dem så de ville inte gå undan så vi tog inte med oss den sista veden 😊

Stefan hjälpte Robin och bytte Styrstag på hans EPA så nu är det fixat och Robin är nöjd 😊

Kram till er ❤️