Tisdag och en hemmadag för Robin

17 december, 2019 4 Av Ingela Fohlin

Idag har vi varit hemma inga provtagningar för Robin det gjorde han igår, vi fick då reda på att hans värden va för dåliga igen för att kunna börja med cellgifterna den här veckan så nu blir det nya prover på torsdag igen. Vi måste försöka att se hur vi kan få upp blodvärdena själva på något sätt. Det är frustrerande när han inte kan ta cellgifterna. Han tar ju de som han får varje dag men det är de som han byter var tredje vecka som han aldrig kan ta ordentligt på grund av att benmärgen är för svag.

Idag har vi mått sådär både Stefan och jag , det händer så mycket runt omkring som vi inte kan styra över, så det bara känns för mycket och idag är en dån dag. Det är tufft att bara vara föräldrar med allt vad det innebär.

Jag har nu börjat att jobba 👍 första dagen igår. Det kändes jätte bra, annars har jag bara hälsat på. Jag Ska jobba i morgon också. Det är så kul att träffa alla jobbarkompisar och alla elever, jag blir så glad. Två dagar i veckan ska jag börja med. Jag mår rätt bra i kroppen, bara att det strålar runt bröstet men det är ju inte så konstigt och det är jag ju rätt van vid nu. Jag har inte fått någon tid ännu för svar så det blir nog inget svar före jul 🙄.