Tisdag och en bra dag

23 februari, 2021 11 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ med Balder. Nu har han inga problem att gå in ❤️. Idag har varit en bra dag tycker jag. Lungt på jobbet, det är skönt att jobba ikapp när inga elever är där. Iallafall nästan inga, det är några som är på lovskola och de är så duktiga och kommer till skolan på lovet. Vi har verkligen så fina och trevliga elever på skolan.
Jag har inte skrivit sen i lördags, jag skulle ha gjort det igår, men jag hade en jätte jobbig dag igår 😢 kände mig så deppig både på dan och på kvällen samtidigt som vi hade en mysig kusin träff hos Bad – Lena, på eftermiddagen / kvällen, hon bjöd på tacos och jag fick massage och healing ❤️ tack Nilla.


På eftermiddagen idag hämtade vi en liten mops som vi skulle vara hund vakt åt i några dagar, Han va rätt liten ändå, jag hade tänkt mig att han va större än va han är 🙃 men i och för sig så är han rätt stor 😊 han är rätt fet också 😊 men samtidigt lite söt 🥰 han är så snäll, och så blir han lite rädd för Elton som tror han är störst i världen och går och morrar på honom så han knappt vågar röra sig.

Frankie heter han 🥰Kram till er alla ❤️