Tisdag och dags för röntgen

9 juni, 2020 13 Av Ingela Fohlin

Ja, dagarna går snabbt. Idag ska jag in på röntgen. Försöker att inte vara nervös inför svaret men det är ju omöjligt. Jag vet ju att jag inte får svar idag men ändå så jobbigt att åka in. Det är ju cancerframkallande med all jäkla röntgen också. Önskar att det bara kunde titta på plåtarna idag och ringa och säga att det ser bra ut. De hade kunnat göra det annorlunda att man får besked snabbare och inte behöva vänta så här länge. Hade de själva cancer så hade det nog skett en förändring för länge sedan….
Vi har haft en härlig helg. Stefan och jag kunde för första gången åka iväg en natt. Vi åkte till Torpön. Jätte skönt att bara kunna vara han och jag också. Det behövde vi ❤️ Mamma va här hos oss med Robin och Hampus. Robin va nervös för att vi inte fanns på plats först, men vi åkte inte så långt så vi kunde komma hem snabbt om det va något. Do blev han lugnare och det gick bra.

Robin mår fortfarande bra. Han slipper gå upp så mycket på nätterna och kissa så det är jätte skönt för honom och kramperna är nu också lite mindre. Han tar ju nu mycket mindre kortison så det är nog det som hjälpt.

Jag har hållt på mycket i växthuset, det är bra terapi. Ska visa er en bild vad de växer 😊

Kram till er ❤️