Tisdag och behandling och lite Corona

14 april, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Igår va en bra dag trots Robins mående och balans. Jag va hos en vän igår och vi pratade om Robins vinglighet, hur länge den har varit och om det blivit sämre. Jag sa att det är så svårt, för man vänjer sig också vid att se honom hela dagarna. Men igår kväll när Robin hade duschat och inte kunde torka sitt hår själv utan att ramla då pratade vi om det Stefan och jag och kom fram till att det successivt har blivit sämre och sämre. Efter att vi pratat om det så såg vi också hur Robin tog sig uppför trappan till sitt rum, att det blivit så mycket sämre. Nu höll han sig i med båda händerna för att ta sig upp och förut kunde han gå med sina hantlar upp ock ner två gånger för att träna och nu kan han inte ta sig upp utan att hålla sig i ordentligt 😢

Idag skulle vi vara i Linköping klockan 14,00 för behandling. Det gick bra och det va lite folk fortfarande på sjukhuset men vi tyckte att det blivit lite mer folk än tidigare trots att det ändå är mindre än normalt. Vi va tvungna att gå till apoteket och hämta ut recept också och då möter jag en dam på runt 70+ med käpp, hon går och hostar på andra sidan I butiken och jag hör en personal från apoteket frågar henne om hon är sjuk, – nej, då säger damen. Jag är bara lite förkyld, det är ingen fara med mig, jag har ingen feber säger hon sen……JÄVLA KÄRING rent ut sagt och expediten säger då bara – ja, det va ju bra att du inte har feber. Hon skulle Faan blivit utkastad med än gång. Ja sa till dem att hon inte skulle vara där inne iallafall, men vad hjälper det…..

Alltså ärligt så tycker jag att alla som inte tycker att det rör dom eller som vissa har sagt – vi kan ju inte sitta inne bara, vi måste ju kunna få gå ut och äta och träffa vänner . Ja gör det, men avsäg er då en plats på sjukhuset om ni blir sjuka…… Så att vi som är i riskzonen eller de som håller sig till de rekommendationer som vi fått, få en plats om vi blir sjuka… Egocentriska människor, jag blir så arg och ledsen när jag ser på nyheterna eller läser tidningarna om hur folk är ute på restauranger och uteserveringar där det är fullt med folk. Där sitter de i det fina vädret och tycker att det inte rör dem för de kan ju inte hålla sig inne i när det är så fint väder ute😡 Hur kunde vi tänka så.??? Det måste vi ju förstås förstå att det är ju klart att de måste få gå ut och träffa folk . Det är ju inte så farligt det här. Lite influensa bara…. Eller hur?😡 jag blir så förbannad bara… nog om det, men jag kan inte annat än att bli förundrad över hur en del människor tänker och agerar.

Nu är klockan 00,12 och jag ska kanske försöka att sova lite 😴 Jag ska upp tidigt. Robin va lite ledsen ikväll och va rädd för att han har blivit så vinglig. Han har känt det också men inte velat prata om det så mycket för att han är rädd för vad det kan betyda. Men nu ikväll grät han, han va jätte ledsen och rädd😢❤️. Vi pratade om det igen när vi va hos läkaren idag och Robin själv sa att han inte kunde torka håret själv med handuken utan att tappa balansen. Det är klart att han tänker och blir nervös. Vem blir inte det….. ❤️. Det gör så ont i hela mig, så fruktansvärt, så hemskt allt…men nu sover han iallafall.

Vi får hoppas på lite fint väder i morgon så han kan vara ute i solen lite. Hans prover vad okej ringde de och sa iallafall så vi skulle fortsätta med samma dos som tidigare.

Kram till er alla och godnatt ❤️