Tisdag och ännu arbetsdag avklarad

15 december, 2020 14 Av Ingela Fohlin

Nu är det andra dagen jag jobbar och det känns bra ändå, men samtidigt inte. Det känns fel och det det känns inte rättvist bara. Livet bara rullar på. Vi jobbar som vanligt, vardagen blir som för alla andra. Det är bara det att det känns inte som livet är värt något. Vi lever, vi dör och vår vardag blir som vanligt trots att vi mister de vi älskar. Men ändå lever vi inte, inte ännu, det är bara tre veckor sedan Robin dog och vi jobbar redan och det finns inget annat alternativ heller, för vad skulle vi göra om vi inte jobbade… Känns bara som man har dåligt samvete för vi fortsätter som vi tidigare gjort trots att Robin inte finns hos oss. Det finns inte något värde i livet. Jag vill inte ha en vanlig vardag igen. Det känns inte rätt men samtidigt så måste ju vi ju jobba, vi behöver det. Men tänkte på det på jobbet idag att just att alla lever sina liv som om inte Robin funnits och så är det ju för alla som inte känt honom. Man lever och några dör men det föds nya människor hela tiden. Det känns så konstigt och smärtsamt hela tiden. Och ju längre tiden går ju jobbigare känns det, ju större blir längtan efter hans närhet. Det känns inte bra bara att det blir vardag. Det är inget som betyder något. Jag blir som en robot… Jag förstår ju såklart att livet måste fortsätta och det har gått bra på jobbet ändå ❤️ jag får så mycket tillbaka av alla elever, men det är så tungt. Jag skulle göra allt för att få tillbaka honom, älskade Robin ❤️

Den ända som är nöjd nu är väl min föredetta vän som tyckte att Robin kostade samhället alldeles för mycket pengar, vi kostade samhället för mycket, Robin fick för mycket hjälp tyckte hen som kostar samhället och det va inte rätt… Men nu kostar han inget längre…

Och så hoppades hen att mitt växthus skulle bli självförsörjande så vi inte belastade samhället. Det har jag väl lyckats med lite iallafall med tanke på hur mycket grönsaker vi hade under hela sommaren och även in på hösten. 😊

Jag vet, det är inte värt att tänka på det igentligen men ibland så blir jag bara så ledsen för jag blev så sårad, blev så lurad på vår vänskap 😢

Men som tur är så har jag/vi er alla så underbara människor omkring oss som ger oss så mycket kärlek och stöd ❤️❤️❤️ Robin finns med oss hela tiden ❤️ jag försöker att tänka så ❤️ så jag/vi är så glada och tacksamma för att ni finns i våra liv.

Kram till er alla ❤️