Tisdag idag

Tisdag idag

28 september, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Idag fick jag ett bakslag, idag har varit en sämre dag, har varit så jobbigt trött nästan hela dagen. Jag va ute 1 1/2 timme vid lunch och höll på lite i trädgården sen fick jag ligga resten av dagen och kvällen. 🙄

alltså bli så trött av så lite, helt galet sjukt… Det är som det är…

Men jag har haft bra dagar  i helgen och känt mig rätt pigg ändå. Inte som vanligt men ändå okej.  Jag förstår ju att det tar lite tid innan jag kan jobba. Idag har jag inte gjort yoga eller  några övningar.

Igår vi Stefan och jag i skogen och letade svamp men som vanligt hittade vi inga 🙃 vi behöver nog gå med några som vet hur man hittar, så vi kan lära oss att se dem. För det kan ju omöjligt vara slut på svamp varje gång vi går ut 🙃

Vi har ju haft så underbara dagar med sol ☀️☀️ så jag har varit ute mycket i solen.

 

Jag saknar att jobba bara.❤️

Kram till er alla ❤️