Tisdag idag ☀️

Tisdag idag ☀️

8 mars, 2022 2 Av Ingela Fohlin

Jag mår bättre än när jag skrev till er sist. Helgen har varit bra. Vi Träffade några vänner i lördags eftermiddag en stund och åt tillsammans och det gick bra ❤️🥰 det va mysigt för det va så länge sedan vi sågs.  Sen va vi iväg en stund på söndagen och det blev lite för mycket märkte jag på kvällen för då mådde jag inget vidare.

Men Igår och idag mår jag bättre . Jag har suttit ute i solen varje dag  ☀️Och det är helt underbart. ☀️

Jag har trampat lite på motionscykel igår och det gick bra.💪

Våra ankbebisar och kycklingar växer och är så mysiga. Jag har inte orkat lägga ner så mycket tid på kycklingarna som jag hade tänkt. Men ankorna har fått lite mer tid.🦆

Vår ankhane som är kvar beter sig väldigt konstigt sen hans storebror blev tagen av räven.  🤔 Bröderna va ju ute tillsammans när de andra låg inne i huset och ruvade. De första  dagarna efter att storebror blev tagen har han legat själv ute. Sen helt plötsligt så har han gått in och lagt sig och ruvat också. Tror att han har blivit en ”hen” för hanarna har som en liten knorr bak på fjädrarna bak och han har alltid haft det och han är en han eller iallafall varit och nu har han inte det längre och ligger inne och ruvar 🤔🙃 jätte märkligt. Så nu blir det inga bebisar verkar det som.

Han känner sig nog ensam stackarn. ❤️ Man brukar bara ha en hane och flera honor men eftersom de va bröder så har det gått så bra och de har varit så snälla mot varandra. Vi får se hur det utvecklar sig. Vi kanske har en hane här inne nu förhoppningsvis.

 

IMG_5864

IMG_5886

Nu ligger jag i soffan och slappar 🥰

Kram till er alla ❤️