Tisdag den 4 augusti

4 augusti, 2020 3 Av Ingela Fohlin

Åh, jag vill inte se det ska vara augusti redan 😱 sommaren är ju snart slut. Igår jobbade jag, Det va roligt att komma tillbaka och jobba och några arbetskompisar träffade jag. 💕 Jag hade tänkt att jag skulle jobbat idag också men har svårt att sova inatt och hade sån jäkla huvudvärk så jag tog en semester dag istället, I morgon och på fredag också. Jag har många semester dagar kvar 👍Stefan är ju ledig och har semester så det kan ju vara skönt att vara ledig jag med 😊 vårt vatten strular igen 😡 jäkla pump att strula så Stefan fick hålla på med den hela dagen och jag hjälpte till så mycket jag kunde. Höll på hela dagen och kvällen 😱. Den Fungerar inte ännu som det ska vi måste köpa något till den i morgon som förhoppningsvis gör att den fungerar bättre. Kommer inte ihåg vad bara 🙃🤔

vi mår bra ändå hela familjen och det är det viktigaste ❤️ Robin va i Linköping igår med pappa och fick behandling. Proverna va lite sämre, de vita va lägre, så Robins läkare tyckte att vi skulle sänka hans dos hemma. Hoppas att det är bättre på torsdag. Han har haft ont i ryggen idag har han sagt. Jag blir alltid nervös när han säger att han har ont någonstans ❤️ Han har har inte haft en så bra eftermiddag och kväll. Mycket strul med magen som inte fungerat så bra 😢

Kram till er ❤️