Tisdag

27 oktober, 2020 22 Av Ingela Fohlin

Nu känns det lite bättre. Det va en jobbig dag i går. Tyckte livet va är så hemskt. Marita och mormor va här och stackars dem för jag va på så dåligt humör. ❤️ det är bara det att det känns som att det aldrig tar slut. En del lever hela sitt liv med familjer och aldrig haft en enda motgång överhuvudtaget. Jag va nog lite bitter på livet.. Robin hade ju en jätte bra överraskningsfest i helgen men det är ju samtidigt så sorgligt. Hans kompisar kan gå och det kan sitta och dricka och bara leva. Ja, ibland är det bara så jobbigt allt. I morse när jag åkte in till stan bara grät jag i bilen.

Men nu får jag ta tag i mig själv, det blir ju inte bättre av att vara så. Vi måste leva nu och göra det bästa av det fastän det är tungt. Stefan och jag pratade mycket om det igår, just att vi måste göra det bästa av livet, det för Robins skull och för oss alla ❤️ Så Hampus och jag ska baka nu till oss något gott 😊 keto brownies 👍

Robin mår bra ändå. Han är trött och orkar inte mycket och igår började trycket i huvudet att öka. Jag pratade med Robins nya läkare i morse om hur han mår och hon tyckte att vi skulle öka dosen med kortison igen. Så nu ökar vi upp den till 6 tabletter så får vi se om det blir bättre. Det ska komma ut till oss på torsdag.

Kram till er alla ❤️