Tid för röntgen nästa Torsdag

9 april, 2020 9 Av Ingela Fohlin

Robins prover va bra eller okej iallafall igår så vi skulle fortsätta med samma dos som innan 3,5 inte full dos som är 5 igentligen. Ikväll har varit en jobbig kväll. Bara allmänt jobbig…..Har en klump i magen… ibland är det tungt allting.

De ringde från Bond idag också och sa att det blir röntgen för Robin nästa torsdag när han kommer in för behandling och behandling på måndag blir på tisdag istället för att det är röd dag Så torsdag det blir en lång dag för honom. Först blir det cellgifter i både huvudet och i armen sen prover och sen ska han sövas inför MR röntgen. Det blir en tuff dag för honom.

Robin mår bra ändå men fortfarande trött. Både Stefan och jag ser att han är sämre. Han ser annorlunda ut i ansiktet.😢 och han är så vinglig, så jobbigt att se honom så. Han märker själv att han är vinglig men han tycker inte att han mår sämre så det är ju skönt. Vi pratade med honom ikväll om det, om hur han mår. Han har åkt med sin EPA så det är roligt för honom att han har den. Hampus och han cyklade också förut för att träna lite och det gick bra. Det är skönt att Hampus är hemma mycket. Det betyder mycket för dem båda två, att de har varandra. De spelar mycket när inte Robin orkar vara ute. ❤️

Trevlig påsk till er alla ❤️