Tarragona och Sitges ☀️

Tarragona och Sitges ☀️

22 oktober, 2022 4 Av Ingela Fohlin

När vi kom till Tarragona va det lite mulet men varmt och skönt.  Det va inte en lätt stad att åka husbil i bland de små smala fina gatorna. Vilken fin stad och vilka fina platser vi får se 🙏 Helt fantastiskt 🥰 Tarragona är en fin hamnstad i regionen Katalonien.

Vi bestämde oss för att titta på amfiteatern. Det blev en låååång backe som blev alldeles för mycket för mig. Så nu är jag dålig, det blev så fint väder och vi hade tänkt att vi kunde hittat en kick så vi kunde ta oss upp med envis som jag är så fortsatte vi trots att det va 28 grader och uppför. 😱 Jag gjorde samma misstag som när vi gick lite i Benidorm. Jag klarar inte av att anstränga mig.

Det va ändå jätte fint ☀️ helt fantastiskt stad och så mycket jag vill se. Vi kom upp längst upp iallafall och vi tog en välförtjänt latte och vilade innan vi gick neråt en liten bit och hittade två kickar så vi kunde ta oss till husbilen. Jag orkade inget mer efter det så vi bestämde oss för att köra och lägga oss någonstans för natten och det blev till Sitges för konstigt nog är det inte säsong här längre. Vi står nu på en gata i Sitges som också verkar vara en helt underbar stad. Vi får åka hit någon mer gång när jag orkar mer. 🥰 Jag har vilat hela eftermiddagen och kvällen nu så jag hoppas att jag mår bättre i morgon. Vi har ju fått sett så många vackra platser. 🙏 Massor av fina kort har jag tagit 🥰☀️☀️

Kram till er alla ❤️