Tankarna bara kommer!

28 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Jag har mått bra sista tiden nu. Men tankarna kommer och går.. men mestadels är jag glad att jag mår bra och med min man känns det jätte bra med och med barnen, Robin som har börjat ta AM kort. Jag är så glad för hans skull.

Tankarna om det finns cancer celler som växer i mig finns där alltid, alltid, varje dag och konstigt vore det annars. Tankar om – om det Räcker det som jag tar nu, alla preparat, allt jag gör, hjälper det?? Hjälper det att jag gör, allt som jag gör med all allternativ medicin, alla grönsaks juicer, oljor, alla snabba kolhydrater som jag inte äter längre, eller är det bara tur som jag har just nu att det står stilla, hon sa ju NÄR du får tillbaka det…. Jag vet att jag har spridd cancer, men det är så jäkla jobbigt att höra det. Lev nu…. mmm, lätt för henne att säga. Men känner ändå att jag har gjort det rätt bra just nu.

Jag tycker att jag försöker att leva, inte bara överleva, Tycker att jag ändå lever bra nu, jag är mycket gladare, jag försöker att leva dag för dag och försöker att inte tänka framåt och det går väldigt bra känner jag. Allt jag gör eller iallafall den mesta tiden är jag här och nu och det känns så himla bra. Att jag kan göra det.Visst pratar vi framåt men inte långt framåt, Vi pratar vad vi ska göra i sommar, om att vi ska åka runt och se oss omkring med husbilen och bara njuta av livet. Jag har tänkt och känner att jag verkligen måste leva nu, annars kommer jag aldrig att förlåta mig själv om jag deppat ihop och inte levt när jag har kunna, jag älskar livet och vill leva länge 🥰

Jag vet ju också nu att nu kan jag verkligen komma iväg till Tyskland eller Turkiet för behandling när det behövs tack vare er alla och jag tror också att allt stöd och hjälp från er alla människor har gjort att jag mår så mycket bättre, jag känner mig mycket starkare❤️ Jag är så glad och så tacksam för livet och det viktigaste i allt det här är att jag inte känner mig ensam, ni alla underbara människor finns där.

Idag har Jag köpt Lanolin så nu har jag tänkt att jag ska prova att göra skin och läderbalsam😊det ska bli roligt att prova, ska göra lite bivaxsalva också, känner att jag vill komma igång med det nu igen. Kram till er ❤️