Ta prover idag

30 oktober, 2019 14 Av Ingela Fohlin

Ligger kvar i sängen än eller rättare sagt soffan, orkar inte gå upp idag, ligger och tittar på tv, Robin sover än, men jag måste gå upp. Igår ringde min nya sjuksköterska och sa att min läkare ville att jag skulle ta prover till läkarbesöket i morgon. Känns inte alls bra. Jag behöver ju inte ta några prover om röntgenbilderna ser bra ut… Förmodligen så har väl den vuxit upp nu då. Det är den som försvann i julas när jag skulle opetarat mig, som de inte förstod vad som hänt med den. Det är den som de också såg på PET röntgen, men som flera läkare tittade på och tyckte det skulle vara konstigt om det va en tumör, för att den lyste bara ibland. Nu känns det bara hopplöst om det är så för då hjälper inget av allt jag tar och gör. Det räcker faan nu.. Vill inte orkar inte… ❤️ Kan vi inte bara få ha det lite lugnt hemma, det räcker med Robin nu. Och jag vet det behöver inte betyda någonting….. Men det känns som det inte är bra ändå. Men vi lever på hoppet, det är väl det sista som överger en❤️