Ta hand om sig själv

6 juni, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Nu är det länge sedan jag skrev. Jag jobbar 50% eller det blir mer ibland. Jag va ledig en vecka hemma efter Tyskland och det va nog bra, jag behövde den tiden hemma. Det tog två veckor från att jag kom hem tills jag kände bra, va så trött i kroppen. Jag har inte haft så mycket dödsångest på nätterna för när jag kom hem så va jag ju så trött så somnade gott på kvällarna, så det har varit jätte skönt. Men nu har de kommit tillbaka, men det är ju semester snart så då gör det ju inte så mycket om jag är vaken, så kan jag ju ändå sova på morgonen.

Jag känner att jag mår mycket bättre sen jag kom hem från Tyskland. Jag har fått svar från Dr. Kalden om vad jag ska fortsätta med för behandling hemma.

Något jag har tänkt på är hur jag tänker på mig själv, jag bort prioriterar mig själv, jäkligt konstigt att jag gör det med tanke på hur allvarligt det är. Jag märker på allt jag ska ta och att jag ska träna, då gör jag en massa andra saker för andra, som till exempel att jag stannar kvar på skolan för det är något möte som jag skulle behöva vara med på. Man kan ju undra om jag tror att världen går under om jag inte gör det… Men så gör jag och de ofta. Det kan jag tänka på på natten, hur sjutton jag är funtad. Jag har cancer, det är jätte viktigt att jag tar hand om mig själv, tränar, tar mina mediciner, gör saker jag tycker om för att jag ska klara av det här. Men ändå så sätter jag mig sist. Märkligt beteende eller hur? Men jag vill så mycket och jag mår så bra av att kunna hjälpa andra, jag vet vad ni tänker 😘😏 jag måste ta hand om mig själv först för att kunna hjälpa andra. ❤️Kram till er.