Sverige om en timme 🍁

Sverige om en timme 🍁

27 oktober, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Det är med blandade känslor vi närmar oss Sverige 🥰 båten blev inte så försenad ändå som tur. Vi kom på och fick en hytt eller rättare sagt man va tvungen att ha en hytt när man har med hundar. Det har gått jätte bra med hundarna. Vi har aldrig åkt med dem förut så här.

Lite rastlösa blev vi 😊 vi tog till Malmö och vi är framme om 30 min. Det tog cirka 9 timmar.

Vi gick ner till hytten och gick upp och tog en frukost sen gick vi ner igen till hytten en stund för vi tänkte att vi kan ju gå omkring på båten och se oss omkring senare. Men allt va stängt fram till 1 timme innan vi va framme. Det fanns en bar så det blev några latte där 😊 så åker vi igen får vi tänka på att ha med sig en väska med något att dricka / äta och att göra.

Vi tänkte att vi hittar en plats häromkring över natten. Örkelljunga närmare bestämt. Så åker vi hemåt i morgon eftermiddag.

Vi satt och kollade igen alla kort under resan 🥰☀️ helt galet vad vi har upplevt platser.😊  vi har haft det så underbart och jag känner att jag mår bättre och hoppas att det håller i  sig hemma med nu också.

Igår åker vi från din lilla byn till Travemynde på 7 timmar. Vi stannade två gånger men vi dig mycket i köer. Vi har aldrig sett så mycket lastbilar så under den resan. Vi tog en liten annan väg upp än ner.

IMG_8751

❤️