Stockholm ☀️

Stockholm ☀️

7 juni, 2022 3 Av Ingela Fohlin

Vi hade en jätte fin lördag kväll och söndag  i Stockholm ❤️ vi blev så bortskämda och så omhändertagande ❤️ Det var så underbart ☀️ så avkopplande vid vattnet. Det är världens bästa plats att bo på. Det är så otroligt mysigt och så lugnande. ☀️Vi blev bjudna på god mat på lördagkvällen när vi kom upp och jag mådde rätt bra 🙏 och på söndagen åkte vi in till Gamla stan för att gå få och titta lite bara 🥰,  det va en chansning för mitt mående men, det gick rätt bra ändå. Jag blev dålig på kvällen men jag ligger inte nu som tur är så jag på väg åt rätt håll  hoppas jag.

Igår va vi hemma hela dagen och tog det lungt. Jag blev så dålig när vi kom hem på söndagskvällen och på måndag förmiddag så jag gick upp och la mig och va arg på mig själv för jag gjort för mycket, men sen mådde lite  jag bättre igen ändå som tur va 🙏. Det va för mycket att åka till gamla stan. Det vet jag, så jag hade tur nu att det gick bra ändå. 🙏
Klockan är 10,30, så skönt at bara ligga kvar i sängen, jag ligger och tittar på serier. Just nu Chicago med. 😊 Jag hoppas verkligen att det är på rätt väg nu. Det känns som det, så håll tummarna för mig. 🙏