Stefan har covid 🙄

Stefan har covid 🙄

31 januari, 2022 2 Av Ingela Fohlin

Ja, nu ligger Stefan med covid 😳 han tog ett test nyss och det va positivt. Han blev helt plötsligt sjuk sent igĂ„r kvĂ€ll och hade feber i natt och mĂ„dde inte bra alls men pĂ„ förmiddagen sĂ„ blev han lite bĂ€ttre. Ingen feber bara rethosta. Han trodde sjĂ€lv inte att Han hade covid, men sĂ„ va det. Nu Ă€r det bara jag kvar, sĂ„ vi fĂ„r se. Nu ligger han sjĂ€lv pĂ„ övervĂ„ningen iallafall.  Men det smittar ju innan man fĂ„r symptomocksĂ„ sĂ„ vi vĂ€l fĂ„r se om jag fĂ„r det. Den ska ju vara sĂ„ smittsam sĂ„ det vore konstigt att jag inte fĂ„r det. Men skönt att han inte mĂ„r sĂ€mre, för nu som sagt har han inte feber och mĂ„r inte sĂ„ dĂ„ligt. Vi fĂ„r hoppas att det stannar dĂ€r.

I helgen har vi bara varit hemma. Vi fick besök av Hampus Kompis som fĂ„tt en liten bebis sĂ„ det va jĂ€tte mysigt. Fem mĂ„nader va hon nu, sĂ„ söt ❀

Nu ligger jag i soffan och tittar pĂ„ talang som va i lördags.  Jag Ă„kte in till stan sĂ„ mamma handlade Ă„r oss och köpte covid testen. Det gick och hĂ€mta pĂ„ vĂ„rdcentralen i Vilbergen eller pĂ„ ett speciellt apotek inne i city. Men jag kunde inte hĂ€mta nĂ„got idag. Inte förrĂ€n i morgon och sĂ„ va jag ocksĂ„ tvungen att lĂ€mna det pĂ„ samma stĂ€lle.  Det gick inte att lĂ€mna pĂ„ vĂ„rdcentralen I Östra Husby.  SĂ„ dĂ„ köpte vi istĂ€llet. SĂ„ nu Ă€r det karantĂ€n för mig. Hampus har som tur inte varit hemma i helgen.

Kram till er alla ❀