Stefan har börjat jobba nu 😨

Stefan har börjat jobba nu 😨

26 juli, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Vi har haft härliga dagar med husbilen 😊🙏☀️ så skönt har det varit, så lugnt och skönt. Vi har varit själva första dagarna sen träffade vi Marita och Uffe i helgen i Gränna. Vädret va sådär men det gjorde absolut ingenting. Vi bara va ❤️

När vi åker iväg med husbilen så är det så skönt för då finns det inga måsten alls. Det är skönt att bara va och för mig så är det ju det bästa. Vi har tagit korta promenader bara.

Marita mår okej, hon blir ju dålig efter cellgifterna så hon har mått illa, varit trött och har så ont i benen. Så vi har legat emellanåt i varsin vill och vilat ❤️

Jag känner mig tom fortfarande efter beskedet med mig. Känner mig tom bara…  Jag tycker inte om när det bara poppar upp metastaser och så helt plötsligt är det borta. Jag vet att det är bra och det är det. Det är nog bara att det blir en sån berg och dalbana. ❤️

Nu har Stefan börjat jobba. Tiden går så himla snabbt. Han är inte så glad över att åka till jobbet nu. 😨 Men vi pratade om hand semester, at han har verkligen haft så fint väder hela tiden. Så underbart väder ☀️ 🌺

 

­

Jag rensade min väska i husbilen 😊 inte konstigt att den va tung 🙃

Kram till er alla ❤️