Sponsorer till oss, Swish autogiro

22 juli, 2020 14 Av Ingela Fohlin

I nu 5 års tid har jag kämpat med min cancer, den hemska trippelnegativa cancer diagnosen jag fick veckan innan jag skulle gå på semester för fem år sedan. Helt plötsligt förändrades hela vår familjs liv. Jag har fått återfall med metastaser tre gånger för att den är så aggressiv. Den är invasiv som läkaren sa och jag har tredje graden också, den sämsta av den sämsta bröstcancern. Samtidigt som Robin, ❤️ vår älskade Robin fick den svåraste hjärntumören ett barn kan ha, (Medullblastom, grad 4) för 3 år sedan första gången på hösten 2017.  Han var symtomfri i 7 månader och vi alla trodde att allt var över men…. hösten 2019 veckan efter han fyllde 16 år fick han ett stort och allvarligt återfall med metastaser i hela ryggmärgen och i huvudet på flera ställen. Man verkligen värderar om sitt liv och tänker på vad om är viktigt i livet när något så fruktansvärt händer.

Kamp

I vår kamp mot cancern har vi kämpat och kämpat för vi har en sån livsvilja att leva och vi ger inte upp . Vi ska göra allt vi kan, det har vi sagt både Robin och jag , vi kan inte bara sitta här och känna att cancern tar över vår kropp. Vi ska slåss för att få leva, vi vill leva och stoppa cancern så mycket vi kan.   Vi har pratat så mycket om det som hänt oss, vi har gråtit tillsammans om hur fruktansvärt allt är men vi kan inte  ge upp, vi vill inte ge upp hur illa det än ser ut så ger vi inte upp. ❤️

 Tar cancern över våra kroppar har vi alla fall gjort allt vi kunnat göra, så tänker vi.  Om vi kunde så skulle vi göra allt för att byta med Robin, det säger både Stefan och jag. Jag tror alla föräldrar skulle säga likadant. Han är bara ett barn, inget barn ska behöva vara med om något så fruktansvärt hemskt.. Han klagar aldrig på hur han mår, på saker han inte kan göra längre, att han inte kan leva som en vanlig tonåring, att han måste åka till Linköping flera gånger i veckan för att få cellgiftsbehandling, alla biverkningar, alla skador hans kropp har fått, alla nervskador.  Han bara kämpar och är så otroligt stark. Hans passion i livet var cyklar, han cyklade flera timmar om dagen och gärna på bakhjulet och han fick en cykel från ( Min stora dag) en jätte fin cykel som han älskar och han klagar inte en enda gång nu om att han inte längre kan cykla.

Vitaminer

Ni som följer oss vet hur mycket vitaminer, mineraler, grönsaksjuicer, oljor vi tar, allt för att bygga upp kroppen för att klara av alla cellgifter som vi sprutar i vår kropp. Den tar död på våra friska celler också.  Om ni har läst Sven-Erik Nordins bok ( Och cancern bara försvann ) där beskriver han sin resa från att vara svårt sjuk i cancer till att inte ha någon cancer i kroppen. Under en längre tid har vi använt oss av de tillskott och ändring av kost han beskriver i sin bok. Jag har också som jag berättat om tidigare mina älskade systrar och kusiner som läser om alternativa mediciner runt om i världen och forskningsrapporter just om hjärntumören Medullblastom som Robin har och trippelnegativ bröst cancer som jag har. Vi är så oerhört tacksamma för all forskningsrapporter de har läser för vår skull.

Öppnat ett swish konto

Jag har fått förfrågningar av flera som följer mig om jag inte skulle kunna öppna ett konto där de som vill kan få hjälpa oss ekonomiskt genom swish eller via autogiro. Det gjorde mig så otroligt glad när jag fick höra det. Det betyder så mycket för oss, det gör mig så rörd och så otroligt tacksam.  Jag har nu öppnat ett konto som heter alternativ medicin där vi kommer att använda pengarna till alla vitaminer vi tar, mineraler, grönsaks juicer, oljor, besök till olika alternativa behandlingar. Jag har varit hos doktor Erik Enby, varit i Tyskland, analys av kroppens energi upptag, där man tittar på vad kroppen behöver. Vi önskar att vi båda ska få en möjlighet att göra det igen att kunna fortsätta att få hjälp utanför den traditionella vården. Robin har varit iväg nu också förra veckan på en scanning av hans kropp för att se vad den behöver. Vi försöker hela tiden att hitta sätt att stärka kroppen på. Alla vitaminer och mineraler är bara så sjukt dyrt och så otroligt kostsamt för oss men vi törs inte sluta med dem heller och hoppas att vi kan fortsätta eftersom det känns som det hjälper oss att hålla oss vid liv. Jag kommer att skriva ner för er vad allt kostar, det är helt galet faktiskt, jag har suttit och räknat på vad allt kostar, det vi tar varje dag i vitaminer, mineraler, juicer, oljor.

Leva

Jag tänker ofta på vad min sjuksköterska sa för nu två år sedan ungefär när jag frågade hur lång tid jag har kvar att leva och hon sa ja, ett halvår, ett år kanske några år, svårt att säga, det beror så mycket på var i kroppen du får tillbaka det också. Nu är det två år sedan och jag lever. Jag förstår att jag inte kommer att bli pensionär, inte Robin heller men vi kan förhoppningsvis kanske leva länge till om vi fortsätter att boosta våra kroppar med allt det vi tar. Så länge vi kan bromsa upp cancer cellerna så de inte växer så vi vinnare.

Det händer så mycket annat också runt omkring som ni säkert förstår, som biverkningar på alla operationer och behandlingar till exempel, nervskador som inte går att reparera och saker som jag inte kan berätta om som är för personliga och för jobbiga att lämna ut. Ibland är det så fruktansvärt hemskt allting. Cancer är en hemsk sjukdom, så fruktansvärd. Så ni som verkligen vill hjälpa oss blir vi så otroligt tacksamma för, det betyder så oerhört mycket för oss, det är ovärderligt och ni alla betyder så mycket för oss..❤️

Jag skriver swish numret nedan och om ni vill ha autogiro så skriv ett mail till mig på kontaktsidan som finns på bloggen så skickar jag numret eller skicka ett sms till 0702-605255

Swishnummret är: 0739 900179

Det här numret går inte att ringa till, det är bara kopplat till ett swish konto så ni vet och kontot står i min syster Maritas namn. Hon öppnade ett konto till mig så ni vet.

kram till er alla ❤️ ❤️ ❤️