Spanien ☀️

Spanien ☀️

12 september, 2022 25 Av Ingela Fohlin

Nu vill jag berätta att vi bestämt oss för att åka iväg med husbilen en månad. Vi åker den 30 september som det ser ut som. ☀️ Efter att ha pratat med min läkare och rehab så tyckte de att det vore en jätte bra idé för min skull att byta miljö också. Nu har jag varit hemma ett år och jag är bara lite bättre än för ett år sedan så nu kände vi att nu provar vi att åka iväg och då blir det inga måsten som det ändå finns hemma och jag kan vila massor i husbilen och bara va. Tror också att det är något vi behöver göra tillsammans också.❤️

Vi har velat gjort det här länge utan att Ja haft möjlighet till det men nu så fick vi till det. 🥰  Stefan hade semester dagar att ta ut och jag med så det känns bra. Också efter att min läkare och rehab tyckte att det va ett bra sätt också rehabilitera sig på så känns det jätte bra att åka iväg .  Nu hoppas jag att attt det blir en jätte bra rehabilitering för mig.🌺 Vårt mål är Spanien.  Hampus följer också med så länge han orkar 😊 Det känns jätte bra,  mamma kommer vara här och ta hand om hönsen och ankorna och vi får lite hjälp av vänner också. Jag har fixat hundpass och rabies spruta till hundarna så de kan följa med.  Det här behöver vi ❤️  Min röntgen gör jag den 18 september, jag tänker att den bara att den kommer att vara bra och inget annat. Det är så vi planerat. Vi bestämde oss för att åka nu för sen till vintern hoppas jag att jag blir okej för att börja arbetsträning.😊

Sitter ute i solen och skriver till er☀️ det är så varmt. Så underbart väder ☀️ 🌺

Kram till er alla ❤️