Söndagen den 5/1 2020

5 januari, 2020 15 Av Ingela Fohlin

Oj, det har redan gått fem dagar på det nya året. Det tog tid för mig att bli frisk, är inte riktigt bra ännu. Men jag åkte iväg och jobbade i fredags iallafall och det kändes jätte bra. Jag saknar verkligen mitt jobb, alla elever och arbetskamrater. I torsdags va Robin och jag i linköping for behandling, det gick bra, det va bara i huvudet han fick den här torsdagen. Sen åkte vi till Maxi efteråt och åt lunch och myste lite. ❤️Igår mådde inte Robin bra alls. Hela dagen rann det bara ut från honom hela tiden. På kvällen åkte vi ändå bort till Stefans lillebror och träffade hans syskon med familjer. Jätte mysigt. ❤️ Men så jobbigt för Robin att vara så dålig i magen. Det blev bara värre och värre. Det verkligen kom hela tiden, som vatten, det va så synd om honom, vi fick vara på toan hela kvällen i stort sett. Han hann bara ut från toan så fick han springa in igen. Skämdes gjorde han också och tyckte att det va jobbigt. Men det gick ändå bra för de andra gjorde helt ingen sak av det när han kom och från toan så det va skönt för honom ändå. Vi fick ringa Bond för kolla vad vi skulle göra och vad det kunde vara. Robin själv blev så rädd att det va något allvarligt. De sa att han skulle ta resorb för att han förlorat så mycket så mycket vätska och salter i kroppen, så skulle vi höras idag ifall han blev behövde komma in. Han fick sova på toaletten i natt och jag låg i soffan han tog sig ju knappt ut från toan, stackarn. Men han fick sova lite inatt ändå och idag är han bättre i magen. Men han ser grå ut i ansiktet idag och mörk under ögonen. Han ser verkligen sjuk ut idag och han är mycket vingligare när han han har gått idag. Han känner inget själv säger han att han mår sämre, men han är trött får han bara. Han ramlade ute idag när han skulle gå in till Hampus. Idag har det varit jobbigt att det honom se så sjuk ut. Det har varit en jobbig dag med många tankar.

Robin har fått tid till röntgen på onsdag den 8/1 klockan 13,00. Det är så jobbigt att tänka på. Jag vill veta men är så rädd för svaret 🥺 det är verkligen jätte jobbigt för oss alla nu och några veckor framåt. Vi tänkte också först på igår om det kunde vara något sådant med hans dåliga mage att han är så nervös inför onsdagen. För han är verkligen jätte nervös inför den…. Fyyy faan rent ut sagt vad hemskt det här är. Vill inte vara med om det här längre. Så hemskt för honom, det Känns inte som det här året kommer att bli bra, vill inte tänka på det ens.. En dag i taget, jag vet, det är bara så jobbigt, och så fruktansvärt hemskt allt.❤️ Robin tänker mycket på röntgen, vi haft pratat om det och det är skönt att han kan prata om det också om hur han mår och hans tankar.

Han är så stark Robin ❤️ i dagarna nu så la han fram hantlarna som han har för han vill träna upp sig så han blir stark och frisk. Han vill kunna cykla till sommaren ock orka vara ute. Så han har gått med hantlarna i trappan upp och ner och tränat rygg och armar. Han vill ha dem framme så han blir påmind om att träna. Han tycker inte att det räcker med två gånger i veckan när han är hos fysioterapeuten. Han har en så sund inställning.❤️

I helgen har vi varit hemma annars. Skönt att bara va och gå och pyssla lite hemma. Jag Har städat bort julen nu . Jag är lite sen med det för det brukar vara gjort till nyår. 😉 Hampus har också varit hemma ett tag nu så det har varit så skönt att ha båda hemma och de har varit tillsammans mest tiden. Robin blir så glad när Hampus är hemma. Hampus mår rätt bra nu känns det som. Jag tror han trivs med att bo hemma ändå ❤️Och det är jag så glad för. Skönt för både Robin och Hampus att han är hemma tror jag. I morgon kväll ska vi på bio kvällen hela familjen. Bara hoppas att Robin mår okej nu i morgon.

Kram till er alla ❤️