Söndag och tatuering 😊

15 november, 2020 14 Av Ingela Fohlin

Känner mig lite stolt att jag fixade att tatuera mig idag. Det gick bra,😊 jag tog lite emla salva och smetade på armen innan 🙃 Tror att det hjälpte lite iallafall. Både Stefan, Hampus och Robin följde med. Vi trodde inte att Robin skulle fixa det först för han va så himla trött och har inte i huvudet. Men jag vet att han ville det så han fixade det även om det bara va för en kort stund. Vi gick dit och tog med oss Robin i rullstolen. Robin klarar inte av att gå något längre utan vår hjälp. Jag klarar inte att att hålla honom längre så det gör Stefan eller Hampus nu.

De är så himla gulliga våra grannar på Ekhaga. Jag blev jätte nöjd med tatueringen och Robin med så det känns bra. Jag gjorde en likadan som Robin nu och samma storlek

Lotta och Amanda kom på besök idag, det kom upp till studion och Lotta hade trott att jag skulle sitta och skrika 😂 men det gjorde jag inte. De stannade till kvällen och vi åt tillsammans och jag fick jätte fina kläder 🥰🥰

Robin fick en jätte nalle så söt 🐻 Robin va vaken om vartannat under tiden det va här.

Robin somnade på “stora systers arm”❤️

De är så fina tillsammans ❤️

Kram till er alla ❤️